Henriette Muus

- kunstner & forfatter

Website in English

Præstbro kirke

Herlev, februar 2013.

Humor, eftertænksomhed, sorg og glæde, en fin ironi, vedkommende, engagerende er ord, der karakteriserer Henriette Muus´ digte og kunstværker. Det kunne de mennesker opleve ved selvsyn, der deltog i Tirsdagstræf i Præstebro kirke den 8. januar, 2013. Og at det fængede hos tilhørerne kunne man se af de aftaler, der kom i stand om nye arrangementer, hvor man ønskede Henriette skulle komme og læse op af sine digte og vise de fine akvareller, der ledsager det enkelte billede – eller er det billedet, der ledsager digtet? Det må stå for lytterens og iagttagerens egen regning.

Den varme og udstråling, der rummes i digtene og udgår til de tilstedeværende er unik og findes kun, når digteren rammer ind i tilhørernes verden.

Jeg har personligt i flere år brugt Henriettes digtsamling: ”I min jagt på i morgen har jeg udskudt i dag” dels som trøst og opmuntring, og dels som gave, når der skulle en særlig hilsen af sted. Jeg kan derfor varmt anbefale, at engagere Henriette Muus til et arrangement, og vi ser frem til, at de nye digte bliver udgivet i lige så smukke rammer, som den første fremstår.

Tove F. Buch

Menighedsrådsformand, Præstebro kirke, Herlev